top
Videos TV & Movies Channels Community

TheDutchFederation

For everbody who is Dutch, Belgium or speaks Dutch. Ow what the heck.... Everybody can join ;) An online community to share our thaughts about Anime and other things ;) Dont forget to add vids and to post ;)

manager:
TheDutchAnimeFanClub 
category:
Groups > Anime, Groups > Gaming, Anime
permalink:
videos:
43
members:
48
discussions:
46
created:
11/30/08
updated:
12/12/10
« view all topics New Topic
1 - 3 of 3 Replies
added: 15 yrs ago
updated: 1 yr ago

Jip92

Als je zou moeten kiezen tussen sinterklaas en kerstmis, wat is dan voor jou het belangrijkst? Of als je een van de twee niet viert, zeg het ff. Voor mij is sinterklaas belagnrijker. Lache met de gedichten en surprises maken. Met kerst zetten wij alleen kerstboompje, beetje mooi maken en we maken dan voor familie een kerstdiner. Dan gaan we allemaal eten, alleen van mij hoeft de HELE familie niet perse te komen. sinterklaas = Pa, ma, zussen, broer en vriend van me zus (vind ik al voldoende familie) Kerstmis = al het vorige + neven nichten oom-en en tantes + opa en oma. . . :-| DAT IS VEEL!!!

Reply to this Topic

by:
Proaisis
added: 15 yrs ago

Proaisis

Ik vind surprises ook leuker, maar ik heb ook zowiezo niets met heel het familie gebeuren dus daarom vind ik kerst eigenlijk ook maar niets xD


added: 15 yrs ago

TheDelFuegoGirl

Sinterklaas :)!!!! Kerst is bij ons thuis idd ook boompje zetten en naar familie. Sinterklaas heeft iets magisch xP


added: 15 yrs ago

TheDutchAnimeFanClub manager

Wij vieren geen sinterklaas meer omdat we allemaal ouder zijn maar eigenlijk omdat ik jaroig ben op de 6de ;) Kerstmis doen we adeautjes onder boom dat wel maar ik vond sinterklaas wel leuker ja ;)



People who like this group also like

Copyright © 2008 Veoh Networks, Inc.  |  Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy Policy