top
Videos TV & Movies Channels Community

TheDutchFederation

For everbody who is Dutch, Belgium or speaks Dutch. Ow what the heck.... Everybody can join ;) An online community to share our thaughts about Anime and other things ;) Dont forget to add vids and to post ;)

manager:
TheDutchAnimeFanClub 
category:
Groups > Anime, Groups > Gaming, Anime
permalink:
videos:
43
members:
48
discussions:
46
created:
11/30/08
updated:
12/12/10
« view all topics New Topic
1 - 4 of 4 Replies
added: 15 yrs ago
updated: 1 yr ago

collectorciller

wat vinden jullie eigenlijk van deze site want mijn persoonlijke mening is dat het redelijk is want de meeste video's zijn goede kwaliteit maar veel ook niet en ook een hele grote nadelen zijn dat je vaak juist de goede video pas krijgt bij een verkeerde zoekterm en dat ze zich houden aan copyright schending dus opeens verdwijnen soms hele series

Reply to this Topic

by:
Jip92
added: 15 yrs ago

Jip92

copyright valt niks aan te doen, op zich valt het zoeken wel te verbeteren. Je moet gewoon de goede kwaliteit videos vinden. Ik vind alleen veoh TV irritant eigenlijk, ze zouden de videos gewoon te downloaden moeten stellen als file zonder enig programma uberhaupt.


added: 15 yrs ago

TheDutchAnimeFanClub manager

Ik vind Veoh TV juist wel chill maar ze hebben nu de connectie eruit gegooit ;) Ik von het nie overzivhtelijk nee dat niet maar hij speelde ze altijd goed af en zo kon je altijd ook over je hele beeld kijke zonder dat ie ondertussen het beeld zwart wordt om dat je niks hebt gdaan ;) Veoh zelf vin ik wel een goeie site alleen inderdaad het zoeken blijft irritant maar altijd btr dan bij megavideo ;)


added: 15 yrs ago

collectorciller

ik weet niet of jij de nieuwste megavideo player hebt gezien maar hijs veel beter dan de ouwde en heeft nu een fullscreenfuctie etc. en is high quality.


by:
Jip92
added: 15 yrs ago

Jip92

ik vind Divx player nog beste tot nu toe, die kwaliteit is echt het beste wat ik ooit heb gezien en snelle buffer



People who like this group also like

Copyright © 2008 Veoh Networks, Inc.  |  Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy Policy